Ολοκληρώνεται η προετοιμασία για τον Παρέλλη

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Σε ρυθμούς αγώνων μπαίνει ο Απόστολος Παρέλλης καθώς μετά από δύο μεταβάσεις στη Νότιο Αφρική και τέσσερις βδομάδες δουλειάς στην Αθήνα, ολοκληρώνεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, ενόψει της καλοκαιρινής αγωνιστικής περιόδου. Από τις αρχές Απριλίου ο κάτοχος του Παγκύπριου Ρεκόρ στη Δισκοβολία βρισκόταν στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμάστην Αθήνα, όπου προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του προπονητή του Γιώργου Γεωργιάδη. Αυτές τις μέρες επιστρέφει στην Κύπρο.

Ο Παρέλλης σημειώνει πως «παρά τα μικροπροβλήματα, εντούτοις, έχει γίνει  καλή δουλειά στην προετοιμασία. Όμως, οι αγώνες είναι αυτοί που θα δείξουν σε ποια κατάσταση βρίσκομαι». Φέτος ο Παρέλλης έριξε μόνο μια φορά σε αγώνα, τον Μάρτιο (61.95μ).

Δίπλα στον Κύπριο πρωταθλητή του ΓΣΠ είναι και φέτος η ΟΠΑΠ Κύπρου, η NikeInternational, τα συμπληρώματα SCI-MX και το EShopForSports. 
Γεμάτη σεζόν

Οι προσεχείς μήνες θεωρούνται πολύ σημαντικοί για τον πρωταθλητή μας, αφού μπαίνει σε μία περίοδο με αρκετές αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ο Παρέλλης θα μεταβεί για μίτινγκ ρίψεων στο Χαλέ της Γερμανίας στις 20 Μαΐου, ενώ μετά σειρά παίρνουν αγώνες σε Ηράκλειο και Ολλανδία. Ακολουθούν οι Παγκύπριοι Αγώνες τον Ιούνιοκαι στο τέλος του μήνα το Μπρούνο Ζάουλι, στο γειτονικό Ισραήλ.

Στόχος το Παγκόσμιο
Ο 32χρονος δισκοβόλος δεν κρύβει ότι μεγάλος στόχος για φέτος είναι η τρίτη συμμετοχή της καριέρας του (μετά τη Μόσχα και το Πεκίνο) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, το οποίο φέτος θα διεξαχθεί 4-13 Αυγούστου στο Λονδίνο. Για να δηλώσει παρών στο μεγάλο ραντεβού θα πρέπει σε έναν από τους προσεχείς αγώνες να πάρει το όριο των 65 μέτρων. Ο Παρέλλης ήταν 6ος στο Παγκόσμιο του Πεκίνο πριν δύο χρόνια, σε μια από τις σπουδαιότερες επιτυχίες της καριέρας του.

ΒΕΤ ΟΝ ALFA: Παίξε τώρα και ONLINE με €5 Bonus εγγραφής χωρίς κατάθεση