ΕΝΑΔ: «Διαχείριση της Ακαδημίας στο Σωματείο»

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΑΔ  ανακοινώνει ότι η πλήρης διαχείριση των Ακαδημιών περιέρχεται στο Σωματείο.

 

Αναλυτικά: 

«Μέσα στο πλαίσιο αυτό, βρισκόμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας σε επίπεδο Ακαδημιών με τον καταξιωμένο Προπονητή Γιώργο Πολυβίου, του οποίου η πορεία, το έργο και τα αποτελέσματα σε επίπεδο Ακαδημιών και όχι μόνο, μιλούν από μόνα τους.

Ο Γιώργος Πολυβίου, αναλαμβάνει άμεσα χρέη Τεχνικού Διευθυντή και Υπεύθυνου Ανάπτυξης στις Ακαδημίες της ΕΝ.Α.Δ. και θα έχει τον πλήρη έλεγχο και εποπτεία για την αναβάθμιση και την οργάνωση των Ακαδημιών τόσο σε επίπεδο λειτουργίας όσο και σε επίπεδο προπονήσεων και ανάπτυξης για όλες τις ηλικίες / κλιμάκια.

Τα κλιμάκια που θα δημιουργηθούν αφορούν όλες τις ηλικίες, από 2011 – 1999 / U6 – U19 ενώ θα δημιουργηθεί και τμήμα για τερματοφύλακες. Το θέμα της στελέχωσης των Ακαδημιών και της επιλογής των προπονητών έχει αναλάβει προσωπικά ο Γιώργος Πολυβίου και θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες.

Τέλος, οι εγγραφές για τη νέα περίοδο 2017/2018 έχουν ήδη αρχίσει ενώ οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τέλος Μαΐου δωρεάν τόσο για όλα τα παιδιά που βρίσκονται ήδη στις Ακαδημίες της ΕΝ.Α.Δ. όσο και για όποια παιδιά επιθυμούν να ενταχθούν.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με οποιοδήποτε θέμα αφορά στις Ακαδημίες της ΕΝ.Α.Δ. όπως επίσης και για τις εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά στα πιο κάτω τηλέφωνα:99413748 (Γιώργος Πολυβίου) / 99635626 (Τάκης Βουρνάρης) / 99613130 (Γιώργος Θεοδοσίου) / 99683998 (Μάριος Αβραάμ)».

ΒΕΤ ΟΝ ALFA : Παίξε τώρα και ONLINE με 100% Bonus κατάθεσης μέχρι €100 Ευρώ