Καλή αρχή για τους αθλητές μας του τραπ!

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Αν όντως η καλή μέρα απ’ το πρωί φαίνεται… τότε μπορούμε να πούμε πως βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο οι αθλητές μας του τραπ που συμμετέχουν στους αγώνες του τρίτου παγκοσμίου Κυπέλλου Σκοποβολής!Τέτοιο ξεκίνημα των τριών από τους πέντε διεθνείς μας που ολοκλήρωσαν την πρώτη μέρα με μια μονάχα απώλεια, μόνο οι πολύ – πολύ αισιόδοξοι μπορούσαν να αναμένουν. Συγκεκριμένα οι διεθνείς μας Ανδρέας Μακρής και ΝιχάτΑχτερζί που συμμετέχουν στον κανονικό αγώνα, ολοκλήρωσαν την πρώτη μέρα με 49/50 και βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμοι με άλλους 8 σκοπευτές, ενώ προηγείται ο Νορβηγός ΣίντρεΚράσκγρουτ με 50/50. Μια μόνο απώλεια (49/50) είχε και ο πρωταθλητής μας Φειδίας Σαββίδης που αγωνίζεται για την εξασφάλιση ολυμπιακού ορίου (112/125), στόχο που αναμένεται να τον υπερκαλύψει. Μέσα στους στόχους του βρίσκεται και δεύτερος διεθνής μας που αγωνίζεται για το ολυμπιακό όριο (MQS) Γιάννης Αηλιώτης, ο οποίος στους πρώτους 50 δίσκους είχε 46 επιτυχίες. Ο τρίτος Κύπριος αθλητής που συμμετέχει στον κανονικό αγώνα του τραπ Άδωνης Μυλωνάς, την πρώτη μέρα είχε έξι απώλειες και βρίσκεται στα χαμηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας με 46/50.

Οι αγώνες του τραπ ανδρών θα συνεχιστούν σήμερα Σάββατο με τους υπόλοιπους 75 δίσκους και θα ολοκληρωθούν με τη διεξαγωγή του τελικού και την απονομή των μεταλλίων στους νικητές.

Τραπ γυναικών

Η εκπρόσωπος μας στο τραπ γυναικών, Γεωργία Κωνσταντινίδου, σε άλλη μια διεθνή διοργάνωση έμεινε στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και το μόνο ελαφρυντικό της, είναι η προσπάθεια προσαρμογής στο καινούργιο της όπλο. Η πρωταθλήτριά μας ολοκλήρωσε τον αγώνα στην 46η θέση ανάμεσα σε 54 σκοπεύτριες με 59/75. Ένα αποτέλεσμα που, αν μη τι άλλο, της εξασφαλίζει το ολυμπιακό όριο, το οποίο στο τραπ γυναικών είναι 58/75. Στον τελικό του τραπ γυναικών, που επρόκειτο να διεξαχθεί χθες αργά το απόγευμα, πέρασαν αθλήτριες με 70/75, μετά από αγώνα «ξαφνικού θανάτου».

 

ΒΕΤ ΟΝ ALFA : Παίξε τώρα και ONLINE με 100% Bonus κατάθεσης μέχρι €100 Ευρώ