Οι ιπποδρομίες της Τετάρτης

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Καθημερινές προσφορές στο Παγκόσμιο*, 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα, 600+ Μακροχρόνια ειδικά!

Η Λέσχη Ιπποδρομιών Λευκωσίας ανακοινώνει ότι:

Η ιπποδρομιακή συνάντηση της Τετάρτης 26 Απριλίου που αρχίζει στις 3.00 μ.μ. περιλαμβάνει 8 ιπποδρομίες.  Λόγω του γεγονότος ότι θα διεξαχθούν 8 ιπποδρομίες τα παιχνίδια Pick 6  και Pick 4 θα λειτουργήσουν ως ακολούθως:

3η ιπποδρομία:  Pick 6
5η ιπποδρομία:  Pick 4

Επίσης λόγω της διεξαγωγής 8 ιπποδρομίων το παιχνίδι Jackpot 9 δεν θα διεξαχθεί.  Οποιοδήποτε μεταφερόμενο ποσό υπάρχει στο Jackpot 9 θα μεταφέρεται στην αμέσως επόμενη ιπποδρομιακή συνάντηση στην οποία θα διεξάγεται στοίχημα Jackpot 9.

Κατά την ιπποδρομιακή συνάντηση τηςΤετάρτηςη Λέσχη εγγυάται ελάχιστο διανεμητέο ποσό €7.228,42 στοπαιχνίδι Pick 6.            

Την Δευτέρα 1ηΜαϊου θα διεξαχθεί η ημικλασική ιπποδρομία «Κύπελλο Αμμοχώστου» για καθαρόαιμες φορβάδες 4 ετών και άνω νικήτριες 3 ιπποδρομιών και άνω που γεννήθηκαν στην Κύπρο από την απόσταση των 1500 μέτρων.

Την Τρίτη 25 Απριλίου θα διεξαχθούν τρεις κλασικές ιπποδρομίες Grade 1στονΙππόδρομοPunchestown Ιρλανδίας.

Την Τετάρτη 26 Απριλίου θα διεξαχθούν τρεις κλασικές ιπποδρομίες Grade 1στονΙππόδρομοPunchestown Ιρλανδίας.

Την Πέμπτη 27 Απριλίου θα διεξαχθούν δύο κλασικές ιπποδρομίες Grade 1στονΙππόδρομοPunchestown Ιρλανδίας.

Την Παρασκευή 28 Απριλίουκαιώρα7.30μ.μ. θαδιεξαχθείηκλασικήιπποδρομίαPunchestownChampionHurdle,Grade 1, γιαίππους4ετώνκαιάνωαπό την απόσταση των 3218 μέτρων στονΙππόδρομοPunchestownΙρλανδίαςκαθώςεπίσηςκαιμία κλασική ιπποδρομίαGrade1.  

Την ίδια μέρα θα διεξαχθεί μία κλασική ιπποδρομία Group 2 και δύο κλασικές ιπποδρομίες Group 3 στον Βρετανικό Ιππόδρομο SandownPark.

 

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ