Απόλλωνας-Ανόρθωση και Δόξα-ΑΠΟΕΛ στα ημιτελικά

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Το ντέρμπι Απόλλωνας-Ανόρθωση ξεχωρίζει από την κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου. Κόντρα στην Δόξα ο ΑΠΟΕΛ.

Live:

Απόλλωνας-Ανόρθωση 

Δόξα-ΑΠΟΕΛ

Οι δηλώσεις των εκπροσώπων Τύπου:

Σ.Πηλακούτας(Ανόρθωση): «Γνωρίζετε πολύ καλά ότι μέσα από το κύπελλο είναι ένας θεσμός που θέλουμε να διακριθούμε. Ο δρόμος προς τον τελικό θα είναι δύσκολος. Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να καταφέρουμε να πάρουμε αυτή την πρόκριση και θα χρειαστούμε και τη δυναμική στήριξη του δικού μας κόσμου».

Φ.Κωνσταντίνου(Απόλλωνας): «Στο δρόμο μας βρίσκουμε πολύ δυνατή ομάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε μέσα από τη σοβαρή δουλειά που κάνουμε στο Κολόσσι να σταθούμε αντάξιοι της δυναμικής μας. Εύχομαι να πρητανεύσει η αθλητοπρέπεια απέναντι στην Ανόρθωση».

Β.Ηλιάδης(ΑΠΟΕΛ): «Για μας η κλήρωση έχοντας και το δεύτερο παιχνίδι στο ΓΣΠ ήταν το καλύτερο που θα μπορούσαμε να είχαμε. Δεν μπορούμε να υποτιμούμε τη Δόξα, αλλά για μας ήταν σημαντικό να έχουμε το δεύτερο παιχνίδι στο ΓΣΠ. Ελπίζω με σοβαρότητα να καταφέρουμε να πάμε στον τελικό».

Αντώνης Πολυβίου (εκπρόσωπος Τύπου Δόξας):«Εμείς σαν σωματείο βασικός στόχος είναι η παραμονή στην α’ κατηγορία. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, αλλά ο βασικός μας στόχος είναι η παραμονή και όχι ο θεσμός του κυπέλλου».

-Την κλήρωση χαιρετίζει ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΠ Χάρης Λοιζίδης
-Τιμές εισόδου, 20, 10, 1
-Hμερομηνίες: 24/4, 3/5 και 10/5 τα ημιτελικά
-η 3/5 θα χρησιμοποιηθεί μόνο υπό κάποιες προϋποθέσεις ανάλογα με τις έδρες

-λόγω κάποιοων λειτουργικών θεμάτων, αστυνομίας κτλ, ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί και η 3/5
-η ομάδα που βγαίνει πρώτη από την κλήρωση αγωνίζεται πρώτη σε χρονολογική σειρά

Οι αγώνες είναι διπλοί και οι ομάδες που θα προκριθούν, θα αγωνιστούν στον τελικό της διοργάνωσης που θα γίνει στο ΓΣΠ στις 24 του Μάη.

Στη φάση αυτή, η τιμή των εισιτηριών καθορίστηκε στα 20 ευρώ το κανονικό εισιτήριο, 10 το μαθητικό και 1 το παιδικό. Οι ομάδες έχουν δικαίωμα να ζητήσουν μείωση της τιμής του εισιτηρίου. 

Το πανόραμα του κυπέλλου (videos)

Η Βίβλος του Κυπέλλου

ΒΕΤ ΟΝ ALFA : Παίξε τώρα και ONLINE με 100% Bonus κατάθεσης μέχρι €100 Ευρώ