Ηθικός αυτουργός; Η απάντηση Χατζηλιασή

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Ο ισχυρός άντρας της καλαθοσφαιρικής ΑΕΚ, Ντίνος Λευκαρίτης, χαρακτήρισε τον Πανίκο Χατζηλιασή ως ηθικό αυτουργό όσων έγιναν χθες στον αγώνα μπάσκετ ΑΠΟΕΛΑΕΚ. Και η απάντηση του εκπροσώπου Τύπου του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ήταν άμεση.

“Δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία. Και στο Λευκόθεο που η ΑΕΚ έχασε έγιναν λάθη. Υπάρχουν τρία μέρη σε ένα αγώνα: Οι δυο ομάδες και η διαιτησία. Αυτοί οι παράγοντες κάνουν σωστά και λάθη σε ένα αγώνα. Την προηγούμενη φορά που κέρδισε το ΑΠΟΕΛ δεν έκανε λάθη η διαιτησία; Φυσικά και έκανε. Εμείς συγχαρήκαμε και το ΑΠΟΕΛ και την διαιτησία σε εκείνο τον αγώνα και πήγαμε πάρακατω. Δηλαδή όταν ήταν μπροστά το ΑΠΟΕΛ 13 πόντους, η διαιτησία ήταν σωστή; Αν εμείς χάσουμε το πρωτάθλημα θα κάτσουμε να κάνουμε αυτοκριτική. Δεν μπορούμε κάθε φορά να λέμε πως φταίει κάτι άλλο. Το ΑΠΟΕΛ να κάτσει να κάνει την αυτοκριτική του και όχι να τα ρίχνουμε κάπου αλλού. Μας είπαν και αντιΑΠΟΕΛίστες εχτές… Ένας αυτουργός για όλα αυτά που έγιναν λέγεται Πανίκος Χατζηλιασής και δεν φοβάμαι να τον ονομάσω γιατί και προσωπικά του το είπα του ίδιου. Δεν μπορεί να κάθεται και να κριτικάρει φάσεις μέσα στα facebook. Ο αυτουργός είναι αυτός και κανένας άλλος. Όταν κάθεται και βάζει πως η ΑΕΚ φέρνει τους διαιτητές που θέλει, δεν είναι έτσι. Εμείς είπαμε φέρτε ότι διαιτητές θέλετε. Είναι το ΑΠΟΕΛ που δεν ήθελε Κυπραίους”, δήλωσε στον Άστρα ο Ντίνος Λευκαρίτης.

 H απάντηση Χατζηλιασή ήρθε άμεσα μέσω twitter: “Το ήθος δεν καθορίζεται με τα εκατομμύρια και το πετρέλαιο. Προχώρησα σε άμεσα νομικά μέτρα για τα ασύστολα ψεύδη της οικογένειας Λευκαριτη”.
 

ΒΕΤ ΟΝ ALFA: Παίξε τώρα και ONLINE με €5 Bonus εγγραφής χωρίς κατάθεση