Σαν «τελικός»!

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Με μεγάλη προσμονή και ανυπομονησία περιμένουν άπαντες στην ΑΕΛ τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ.

Στην ομάδα της Λεμεσού υπάρχει μεγάλη δίψα για διάκριση και από τη στιγμή που έχει αλλάξει και το κλίμα, υπάρχει αισιοδοξία για επίτευξη του στόχου και πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Η ΑΕΛ ψάχνει το ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσα από δύο δρόμους, και από το πρωτάθλημα και από το Κύπελλο. Ανεξάρτητα, όμως, από την έκβαση στο πρωτάθλημα, το Κύπελλο αποτελεί βασικό στόχο της ομάδας της Λεμεσού που θέλει να επιστρέψει στους τίτλους μέσω της κατάκτησης του Κυπέλλου.

Αλλά για να ελπίζει σε κάτι τέτοιο, θα πρέπει πρώτιστα να περάσει στα ημιτελικά. Το 0-0 του πρώτου αγώνα δίνει ελαφρύ προβάδισμα στην ΑΕΛ, η οποία θέλει στη ρεβάνς να το αξιοποιήσει για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Σαν τελικός αντιμετωπίζεται το παιχνίδι αυτό από προπονητή, παίκτες και κόσμο. Οι οργανωμένοι έδωσαν από χθες το σύνθημα και περιμένουν πώς και πώς τον επαναληπτικό με τον ΑΠΟΕΛ. Η ΑΕΛ έχει το μειονέκτημα πως μέρος της εξέδρας της είναι κλειστό λόγω τιμωρίας, αλλά οι «Λέοντες» υπόσχονται ακόμη κι έτσι καυτή ατμόσφαιρα για να οδηγήσουν την ομάδα τους στην πρόκριση.

 

ΒΕΤ ΟΝ ALFA : Παίξε τώρα και ONLINE με 100% Bonus κατάθεσης μέχρι €100 Ευρώ