Ιδού η Ρόδος…

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Όταν ακόμη η ΑΕΛ ήταν κοντά στην κορυφή και διεκδικούσε το πρωτάθλημα –αν και η ίδια δεν μίλησε ποτέ επίσημα γι’ αυτό- είχε τεθεί ως βασικός στόχος η παρουσία της στον τελικό του Κυπέλλου και η κατάκτηση του τίτλου.

Και ο Μπρούνο Μπαλταζάρ στις προγραμματικές του δηλώσεις είχε μιλήσει για 13 παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν, γνωρίζοντας ότι για να δώσει η ΑΕΛ 13 ματς μέχρι το τέλος –από τη μέρα που ανέλαβε- θα έπρεπε να φτάσει μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου.

Η ομάδα της Λεμεσού έχει δείξει με κάθε τρόπο  πως θέλει πολύ αυτή την κούπα. Ιδού η Ρόδος λοιπόν…

Την Τετάρτη φιλοξενεί τον ΑΠΟΕΛ και καλείται να υπερασπιστεί στην έδρα της ένα καλό αποτέλεσμα. Το 0-0 ΓΣΠ δεν της δίνει ισχυρό προβάδισμα, αλλά δεν παύει να αποτελεί ένα καλό βήμα ενόψει της ρεβάνς. Εκεί όπου η ΑΕΛ θα πρέπει να σκοράρει για να προκριθεί, αλλά θα πρέπει παράλληλα α προσέξει και τα νώτα της. 

Το κλίμα έχει βελτιωθεί με την άφιξη του Μπρούνο Μπαλταζάρ και δεν διαταράχτηκε μετά την ήττα από την Ομόνοια. Υπάρχει πίστη στην ομάδα, υπάρχει πίστη και στην πρόκριση. Οι παίκτες το πιστεύουν, ο προπονητής το πιστεύει, η διοίκηση το πιστεύει. Θέλουν και στη στήριξη των Λεόντων, η οποία θα είναι διπλά σημαντική, από τη στιγμή που η ΑΕΛ είναι τιμωρημένη και το κάτω διάζωμα της Ανατολικής θα είναι κλειστό.
 

ΒΕΤ ΟΝ ALFA : Παίξε τώρα και ONLINE με 100% Bonus κατάθεσης μέχρι €100 Ευρώ