Το football manager γίνεται πραγματικότητα

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Συμμαχίες φιλάθλων και ομάδα που να “τρέχει” από μία μερίδα του κόσμου έχουμε ακούσει. Αυτό που δεν έχουμε ακούσει, είναι ομάδα να έχει προέδρους online χρήστες, που καλούνται να πάρουν όλες τις αποφάσεις για αυτήν. (PHOTOS) 

 

 

 

Υποστηρίζεις ένθερμα μία ομάδα και όπως όλοι πάντα θα ήθελες να έχεις την ευκαιρία να άλλαζες κάτι και να έπαιρνες την κατάσταση στα χέρια σου. Αυτό μάλλον θα σκέφτηκαν οι υπεύθυνοι της Φράισενμπρουγκ, ομάδας που αγωνίζεται στην ένατη κατηγορία Γερμανίας που συνέβαλαν μία εκπληκτική ιδέα που σίγουρα θα αυξήσει τη δημοτικότητά της.

Μπαίνοντας λοιπόν στο επίσημο σάιτ της γερμανικής ομάδας, ο καθένας μπορεί να γίνει μέλος και με μόλις 5 ευρώ το μήνα, να διοικήσει την ομάδα της καρδιάς του! Το σάιτ προσφέρει στατιστικά παικτών, βίντεο με συνεντεύξεις, γραφήματα που δείχνουν πώς τα πάει κάθε παίκτης στην προπόνηση και τις προτάσεις του προπονητή για την ενδεκάδα.

 

 

 

Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την ενδεκάδα για τον επόμενο αγώνα, την προπόνηση που θα γίνει, αλλά και εξωαγωνιστικά θέματα, όπως την τιμή των εισιτηρίων, τις μεταγραφές, τις αμοιβές του προπονητικού σταφ, καθώς και για τα τα προϊόντα που θα πωληθούν στην μπουτίκ του κλαμπ!

Οι φαν του γνωστού παιχνιδιού προπονητικής “football manager” θα χαρούν με αυτή την είδηση, εφόσον οι οπαδοί διοικούν πραγματικά τη Φράισενμπρουγκ.

 

Πηγή:Contra.gr

ΒΕΤ ΟΝ ALFA: Παίξε τώρα και ONLINE με €5 Bonus εγγραφής χωρίς κατάθεση