ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ 2019-22: Την…κάνουν οι «μεγάλοι», την…τρώνε οι «μικροί»; 

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Οι ενέργειες που ξεκίνησαν από τώρα εν όψει του επόμενου 3ετούς τηλεοπτικού συμβολαίου-πακέτου φαίνεται εν πρώτοις να στέλνουν μηνύματα, τα οποία και καταλήγουν στο εξής συμπέρασμα.

Τα μεγάλα σωματεία πάνε να εξασφαλίσουν το δικό τους μερίδιο, κάποια μάλιστα αναμένεται να πάρουν και αυξήσεις, ενώ τα μικρά σωματεία, θα περάσουν από δοκιμασία.

Οι πληροφορίες που μάζεψε ο «Σκοτεινός» λένε πως το αρχικό σχέδιο των τηλεοπτικών πάροχων όχι μόνο δεν περιλαμβάνει καλύτερα συμβόλαια από το 2016-19, αλλά η αρχική σκέψη λέει πως πρέπει να μειωθούν για κάποιες ομάδες τα χρήματα.

Προ αυτού του ενδεχομένου αναμένεται να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο η στάση της ΚΟΠ αφού μιλάμε για τις ομάδες εκείνες που ανήκουν τηλεοπτικά στην ομοσπονδία. 

Αναμένεται πάντως δυναμική αντίδραση από τους προέδρους των ομάδων που παρακολουθούν τις εξελίξεις και δεν έχουν καμία διάθεση να δεχτούν νέα δυσμενή διάκριση, είτε από τις τηλεοπτικές πλατφόρμες, είτε από την ΚΟΠ. Λέγεται μάλιστα ότι θα απαιτηθεί από την ομοσπονδία να διεκδικήσει τα καλύτερα συμβόλαια αν θέλει να συνεχιστεί η συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.

Θυμίζουμε ότι Ομόνοια και Απόλλωνας ανήκουν στην Primetel, ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση, Καρμιώτισσα, ανήκουν στη Cytavisionκαι οι υπόλοιπες ομάδες ανήκουν στην ΚΟΠtv.
 

ΒΕΤ ΟΝ ALFA: Παίξε τώρα και ONLINE με €5 Bonus εγγραφής χωρίς κατάθεση