Απόκτηση άδειας για την Stoiximan στην Κύπρο

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο στην Ελλάδα, ανακοινώνει την απόκτηση άδειας κλάσεως Β’ από την Αρχή Στοιχημάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας με το stoiximan.com.cy να βρίσκεται ήδη στον αέρα.

Όπως και στην περίπτωση της Ελλάδας η παρουσία της Stoiximan στην Κύπρο συνοδεύεται από ένα εκτεταμένο χορηγικό πλάνο αλλά και ένα πρόγραμμα κοινωνικής υπευθυνότητας το οποίο θα ανακοινωθεί το προσεχές χρονικό διάστημα.

Ήδη η Stoiximanέχει παρουσία στα αθλητικά δρώμενα της Κύπρου μέσω της χορηγικής της σχέσης με Απόλλωνα, ΑΕΛ, Ανόρθωση αλλά και παρουσία και παρουσία σε θεσμούς όπως τα «Χρυσά Γάντια» ενώ στηρίζει σε σταθερή βάση τον παγκόσμιο πρωταθλητή του ύψους και 7ο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, Κυριάκο Ιωάννου.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης του ελληνικού αθλητισμού περιλαμβάνονται οι τρεις χρυσοί Ολυμπιονίκες του Ρίο, Άννα Κορακάκη, Λευτέρη Πετρούνια και Κατερίνα Στεφανίδη, ενώ σε επίπεδο ποδοσφαιρικών ο Ολυμπιακός, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Πανιώνιος, ο Άρης και ο ΟΦΗ.

Η Stoiximanαποτελεί χορηγό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, της BasketLeague και της FootballLeague.

Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Stoiximanκ. Πάνος Κωνσταντόπουλος με αφορμή την απόκτηση άδειας στην Κύπρο σημείωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την απόκτηση της άδειας στην Κύπρο. Το stoiximan.co.cy θα προσφέρει μια αναβαθμισμένη ψυχαγωγική εμπειρία στο κυπριακό κοινό ενώ ταυτόχρονα η Stoiximan θα προσφέρει αξία στην κυπριακή κοινωνία και τον κυπριακό αθλητισμό μέσω του χορηγικού μας προγράμματος αλλά και των ενεργειών κοινωνικής υπευθυνότητας τις οποίες προγραμματίζουμε.

ΒΕΤ ΟΝ ALFA : Παίξε τώρα και ONLINE με 100% Bonus κατάθεσης μέχρι €100 Ευρώ