Βλέπει με αισιοδοξία την συνέχεια

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Η Ομόνοια φαίνεται να βρίσκεται σε καλό δρόμο όσο αφορά τον στόχο που έθεσε που δεν είναι άλλος από την έξοδο στην Ευρώπη.

Οι ποδοσφαιριστές έκαναν το καθήκον τους κόντρα στην Ανόρθωση και κέρδισαν με 2-0 και έτσι ανέβηκαν προσωρινά στην 4η θέση της βαθμολογίας περιμένοντας τον αποψινό αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΛ για να δουν αν θα παραμείνουν εκεί ή αν θα πέσουν και πάλι στην 5η θέση.

Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια και άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο είναι προσηλωμένοι στον στόχο. Μετά και την ήττα της ΑΕΚ από τον Απόλλωνα η ομάδα πλησίασε την 3η θέση στους 5 βαθμούς και πλέον όλα παίζοντα. Υπάρχουν ακόμα 24 βαθμοί στο τραπέζι μέσα από τους οποίους το τριφύλλι θα επιδιώξει να πάρει όσους περισσότερους μπορεί έτσι ώστε να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Όσο αφορά το θέμα προπονητή και Τεχνικού Διευθυντή οι διεργασίες παραμένουν σε πλήρη ισχύ. Αν και η διοίκηση των πρασίνων είχε πρόθεση μέσα στην διακοπή του πρωταθλήματος να πάρει αποφάσεις, εντούτοις φαίνεται πως θα επεκτείνει για λίγο τον χρόνο, αφού υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια.