Σάββας Δαμιανού στο Balla: «Οι κόποι μας ανταμοίβονται»

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Η Αλκή Ορόκλινη κατάκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα στη Β’ Κατηγορία μετά τη νίκη επί του ΑΣΙΛ για την 25η αγωνιστική. Για όλα όσα αφορούν την πρωταθλήτρια, το έργο της διοίκησης, αλλά και το μέλλον του στην ομάδα, μίλησε στο Balla​ ο τεχνικός της «Αθάνατης», Σάββας Δαμιανού.

Του Τάσου Θεοδώρου

 

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε στο Balla:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

«Βλέπουμε ότι οι κόποι μας ανταμοίβονται. Οι κόποι της διοίκησης, του κόσμου, των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος μας χαροποιεί και σίγουρα δεν ήρθε με εύκολο τρόπο. Μπορεί να είχαμε τη βαθμολογική διαφορά, δουλέψαμε όμως σκληρά και εντατικά για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για τον προγραμματισμό:

«Ξεκίνησε ο προγραμματισμός. Για μας αυτός ο τομέας δεν σταματά ποτέ. Θέλουμε ενίσχυση σε όλες τις γραμμές. Ανεβαίνουμε κατηγορία και οποσδήποτε πρέπει να πάμε πιο δυνατοί τόσο στην αμυντική διάταξη, όσο και στον άξονα και την επίθεση».

Για το μέλλον του στην Αλκή:

«Θα συνεχίσω στην Αλκή. Τόσο εγώ και οι συνεργάτες μου στο τεχνικό επιτελείο, όσο και η διοίκηση της ομάδας είναι ικανοποιημένοι με τη συνεργασία μας και το έργο μας και λίαν συντόμως θα επισημοποιηθεί και η ανανέωση».

Για τον κόσμο και τη στήριξη της διοίκησης:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Αλκής. Μπορεί να μην είναι μεγάλος σε ποσότητα, ούτε να έχει την οικονομική ευρωστία, αλλά ήταν δίπλα μας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πρέπει να καταλάβουν όμως ότι πολλές επιλογές δεν υπάρχουν στον οικονομικό τομέα. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Αυτό το σωματείο στηρίζεται κατά μεγάλο βαθμό στον πρόεδρο του και το συμβούλιο του και δεν υπάρχουν περιθώρια για υπερβάσεις ή πολυτέλειες. Να μείνουν δίπλα στην ομάδα και όσοι δεν μπορούν να στηρίζουν οικονομικά, να το κάνουν ηθικά και ψυχικά. Έχει μεγάλη σημασία».

Για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία:

«Σε ό,τι αφορά την επόμενη χρονιά και την παρουσία μας στην α’ κατηγορία πιστεύω ότι ως Αλκή έχουμε τη δυναμική. Έχουμε την πείρα με την άποψη ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν ξαναζήσει την Αλκή παλαιότερα στην α΄κατηγορία, θα έχουμε και την ευκαιρία να παίζουμε σε ένα καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο όπως το «Αμμόχωστος» που αν ο κόσμος μας το γεμίζει θα πετύχουμε πολλά. Προστοπαρών όμως προέχει ο σωστός προγραμματισμός. Το έχω πει πολλές φορές ότι σημασία έχουν τα έργα και όχι τα λόγια».

Για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με το ΘΟΪ:

«Θα γίνει η απονομή του τίτλου στην ομάδα μας. Είναι το τέλος ενός όμορφου ταξιδιού. Θέλω τον κόσμο μας να έρθει στο γήπεδο να χειροκροτήσει τους ποσοφαιριστές. Αυτοί το αξίζουν περισσότερο από όλους. Οι ποδοσφαιριστές με τη σειρά τους να χειροκροτήσουν πίσω όσους ήταν δίπλα τους σε όλη αυτή την μεγάλη τους προσπάθεια»

ΒΕΤ ΟΝ ALFA : Παίξε τώρα και ONLINE με 100% Bonus κατάθεσης μέχρι €100 Ευρώ