Ο Λέβι να πάρει τις αποφάσεις του…

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Ήταν μια άλλη Ανόρθωση στο παιχνίδι με την Ομόνοια και αυτό είναι ευρέως παραδεκτό και από τους ίδιους τους φίλους της ομάδας. Καθόλου άδικη δεν ήταν η ήττα από την Ομόνοια… μάλλον φυσιολογική εξέλιξη ήταν με βάση και την εικόνα της «Κυρίας» και θα πρέπει ο Ρόνι Λέβι να θέσει προτεραιότητες. Αν θέλει που θέλει το Κύπελλο θα πρέπει εκεί να δώσει την βάση και να δώσει ευκαιρίες σε νεαρούς στο πρωτάθλημα μιας και ούτε πάνω μπορεί να βλέπει αλλά ούτε και πιο πίσω.

Βέβαια εξαρτάται και από τον τρόπο προσέγγισης καθώς κάποιος μπορεί να πει ότι θα είναι δίκοπο μαχαίρι. Δηλαδή μπορεί ο κόουτς να θέλει να στείλει την ομάδα στα ημιτελικά του Κυπέλλου με όσο το δυνατόν περισσότερα δυνατά παιχνίδια στα πόδια της, ενώ από την άλλη δεν θα είναι τόσο φρέσκια όσο αν πάει χωρίς να έχει προηγηθεί βαρυφορτωμένο πρόγραμμα.

Τώρα μπαίνουμε στην διακοπή και θα πρέπει ο Ισραηλινός τεχνικός να το σκεφτεί πολύ καλά αυτό το πράγμα και να πάρει τις αποφάσεις του. Τις αποφάσεις αυτές θα τις ξέρουμε μόλις δούμε τις επιλογές του στο αμέσως επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΛ που για την ώρα αργεί.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, τρεις ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός του κυανικού προγράμματος της Δευτέρας. Πρόκειται για τους Αγιλάρ, Οικονομίδη και Ολιβείρα. Κανονικά προπονήθηκε ο Κυριάκου.

 

ΒΕΤ ΟΝ ALFA : Παίξε τώρα και ONLINE με 100% Bonus κατάθεσης μέχρι €100 Ευρώ