«Αν δεν βάλω Κύπριους πληρώνω πρόστιμο, αν βάλω έρχεται φάκελος»

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος, μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του αλλά και το Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Super Sport FM:

«Στο πρώτο ημίχρονο να ήμουν στο γήπεδο και το έβλεπα από την τηλεόραση και δεν μου άρεσε τίποτα., Μετά πήγα γήπεδο, ο προπονητής άλλαξε κάποια πράγματα και πήραμε το αποτέλεσμα. Πρέπει να παρεμβαίνω. Δεν θα αφήσω έτσι τα πράγματα» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Έχω και εγώ πολλά παράπονα από την ομοσπονδία αλλά τον καιρό που στηρίζαμε αυτή την κατάσταση ήταν καλά, δεν μπορούμε να μιλάμε πλέον. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη μας από την στιγμή που πιστέψαμε και ψηφίζαμε τον κ. Κουτσοκούμνη».

 

Που εστιάζονται τα παράπονα σας για τον κ. Κουτσοκούμνη;

«Δεν κυλά το πράγμα στο ποδόσφαιρο. Έτσι είναι η κατάσταση. Κάθε εβδομάδα έχουμε προβλήματα. Καταγγέλλονται διαιτητές και παίζουν στην επόμενη αγωνιστική και άλλα πολλά. Δεν ξέρω που θα μας βγάλει αυτή η κατάσταση. Έχει πολλά να κάνει και εκτός από την ΚΟΠ και είμαστε λίγο παραμελημένοι. Δεν υπάρχει κινητικότητα, δεν υπάρχουν χορηγοί, δεν υπάρχει τίποτα. Πρέπει να αξιοποιηθεί σωστά το ποδόσφαιρο, είναι μεγάλη δύναμη το ποδόσφαιρο».

 

**«Εμείς θέλουμε άτυπη συνέλευση που θα γίνει την Τετάρτη με 7-8 σωματεία για να δείξουμε και εμείς ποιοι είμαστε. Όταν δεν εισακουστούν τα πράγματα που θέλουμε θα υπάρξει κάτι πιο έντονο. Ήρθαν 20 σελίδες για τον φάκελο και βγαίνει το πόρισμα. Στο πόρισμα γράφει ότι μπήκαν νεαροί ποδοσφαιριστές στην 11αδα και όταν κάποιοι είδαν μικρούς στοιχημάτισαν. Λέει επίσης ότι στο 2ο γκολ της Δόξας ο τερματοφύλακας μας δεν έκανε καλή απόκρουση και ήταν ύποπτο. Λένε γιατί χρησιμοποίησα τον τρίτο τερματοφύλακα… εγώ δυο τερματοφύλακες έχω. Αν δεν βάλω Κύπριους πληρώνω πρόστιμο, αν βάλω Κύπριους έρχεται φάκελος. Είδαν το παιχνίδι στο youtube και έβγαλαν συμπέρασμα. Δεν είδαν ότι ο Ερμής είχε και δοκάρι να ισοφαρίσει και έβγαλε και ο τερματοφύλακας της Δόξας την  μπάλα από τα δίκτυα».

**«Δεν κατάλαβαν ακόμα όταν θέλουν το διαίρει και βασίλευε μπορούμε να το κάνουμε και εμείς. Είμαστε 8 σωματεία και μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα στην ΚΟΠ».

**«Εγώ είπα τότε να μπουν ποινές όταν είναι ένοχο σωματείο. Όχι να παίζουν άλλοι για να τιμωρείσαι εσύ… αυτό δεν θα περάσει. Είπαν ότι θα γίνει επιτροπή τριών ατόμων για να βλέπουν τα παιχνίδια και να ελέγχουν. Δεν λειτούργησε ούτε επιτροπή, ούτε τίποτα. Επειδή πολλά λέμε και δεν κάνουμε θα δουλεύουμε μόνο με υπογραφές από δω και πέρα».