Το PS3 μας αποχαιρετά και εμείς διαλέγουμε τα 10 καλύτερα παιχνίδια του (pics & vids)

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Ύστερα από 10 χρόνια γεμάτα τίτλους που έκαναν τα χειριστήριά του να γίνουν προεκτάσεις τωψν χεριών μας το Playstation 3 σταματάει να παράγεται από τα εργοστάσια της Sony σύμφωνα με πηγές της εταιρείας.

Οι τίτλοι παιχνιδιών που πέρασαν από τα χέρια των φανατικών gamer αμέτρητοι. Το ίδιο και οι ώρες που ξοδέψαμε παίζοντάς πολλά από αυτά. Η ποικιλία στις κατηγορίες παιχνιδιών της κονσόλας ήταν τόσο μεγάλη που δεν υπήρχε περίπτωση μέσα σε αυτή τη δεκαετία να διαμαρτηρηθεί κάποιος gamer ότι δεν έβρισκε κάτι που να τον συγκινεί και να ικανοποιεί τα γούστα του. Από αυτή την τεράστια αποθήκη τίτλων θα ήταν αρκετά δύσκολο να διαλέξουμε το καλύτερο, ακόμα και τα 3 καλύτερα παιχνίδια. Εξάλλου δέκα χρόνια είναι πάρα πολλά και η εξέλιξη σε γραφικά, στα σενάρια και στο gameplay κάνουν τους τίτλους των πρώτων χρόνων να φαίνονται λίγο πιο ξεπερασμένοι σε σχέση με των πιο πρόσφατων. Αυτό καθόλου όμως δε μειώνει την εθιστικότητά τους και την ιστορική τους αξία για την εταιρεία και τους gamers.

 

 

 

 

 

 

Κάναμε μια προσπάθεια να θυμηθούμε κάποια από αυτά τα πολύ εθιστικά παιχνίδια που ξεχώρισαν σε αυτά τα δέκα χρόνια του PS3. Σίγουρα θα λείπουν κάποια πολύ αγαπημένα, σίγουρα τα γούστα διαφέρουν. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα οι συνέχειες κάποιων από τα παιχνίδια αυτά ήταν καλύτερες κατά κάποιους. Αλλά κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι και τα δέκα ήταν παιχνιδάρες και αξίζουν να μπαίνουν στις λίστες με τα καλύτερα παιχνίδια της κονσόλας ανξάρτητα θέσης και προσωπικού γούστου.

Portal 2

 

 

Fallout 3

 

 

Batman: Arkham City

 

 

Uncharted 3: Drake’s Deception

 

 

Mass Effect Trilogy

 

 

Bioshock

 

 

Red Dead Redemption

 

 

Far Cry 3

 

 

Dark Souls

 

 

The Last of Us

 

ΒΕΤ ΟΝ ALFA : Παίξε τώρα και ONLINE με 100% Bonus κατάθεσης μέχρι €100 Ευρώ