Ένα σκάφος… 4Χ4! (vid & pics)

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Το Nauti-Craft θεωρείται το «4Χ4 για τον ωκεανό» και έχει ένα απίστευτο σύστημα ανάρτησης για να… δαμάσει τα κύματα! 

Θες να κάνεις… κόντρες στη θάλασσα ή να πλεύσεις σε αυτή, όταν έχει πολύ κύμα; Υπάρχει λύση και είναι το Nauti-Craft. Θεωρείται το «4Χ4 για τον ωκεανό» και έχει ένα απίστευτο υδραυλικό σύστημα ανάρτησης, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα για δράση σε… παλίρροια από κύματα!

 

Μάλιστα, το εν λόγω σύστημα είναι παρόμοιο με αυτά που έχουν χρησιμοποιήσει η Mitsubishi στο Ράλι Ντακάρ και η Citroen στο WRC, ενώ θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν και από τις στρατιωτικές δυνάμεις, με δεδομένο ότι μπορεί να… δαμάσει τα νερά, ακόμα κι αν οι θάλασσες έχουν πολλά μποφόρ.

Επίσης, η ανάρτηση που έχει προσαρμοστεί στο Nauti-Craft προσφέρει άνεση στην οδήγηση, σταθερότητα και τη δυνατότητα να έχεις τον καλύτερο έλεγχο του σκάφους. «Η τεχνολογία θαλάσσιας ανάρτησης που διαθέτουμε θα προσαρμοστεί με τρία προγράμματα για να φτιάξουμε σκάφη με αυτή την τεχνολογία κατά τη διάρκεια του 2017», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας που τα κατασκευάζει, Κεν Γιόνσεν.

Έτσι, λοιπόν, δεν έχουν μόνο οι δρόμοι τα… όπλα τους, αλλά πλέον και οι θάλασσες. Άλλωστε, ήδη γνωστές μάρκες αυτοκινήτων έχουν ξεκινήσει να φτιάχνουν τα δικά τους σκάφη, τα οποία μάλιστα είναι πολύ δυνατά!

 

 

 

 

 

 

 

ΒΕΤ ΟΝ ALFA: Παίξε τώρα και ONLINE με €5 Bonus εγγραφής χωρίς κατάθεση