Τέτοιους παίκτες χρειάζεται η Εθνική 

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Το έχει πει και το έχει ξαναπεί ο Ρενάτο Μαργκάσα. Είχε δείξει με κάθε τρόπο πως θέλει να αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα της Κύπρου. Και η ώρα έφτασε!

Μετά από τόσα χρόνια στην Κύπρο, ο άσος της Ομόνοιας αισθάνεται… Κύπριος. Πλέον έχει αφήσει στην άκρη και τις… ντροπές και στις δηλώσεις του έχει αφήσει τα αγγλικά και μιλάει στα ελληνικά. Την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Εθνική μας την έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές.

Το διαβατήριο το έχει πάρει από καιρό και γι’ αυτό είχε προκαλέσει αίσθηση το γεγονός ότι δεν είχε κληθεί ακόμη, αφού έχει την ποιότητα και την αξία για να βρίσκεται στην Εθνική ομάδα.

Η ώρα ήρθε όμως. Στις κλήσεις του Χριστάκη Χριστοφόρου για το παιχνίδι με την Εσθονία στις 25 Μαρτίου και το φιλικό με το Καζακστάν νωρίτερα (22 Μαρτίου) βρίσκεται και το όνομα του άσου της Ομόνοιας

Ο Μαργκάσα ανυπομονούσε να αγωνιστεί στην Εθνική. Κι αυτό ακριβώς χρειάζεται η Εθνική μας. Παίκτες που να γουστάρουν να αγωνιστούν γι’ αυτή, παίκτες που να περιμένουν πώς και πώς τα παιχνίδια της, παίκτες που δείχνουν επιθυμία και διάθεση να παίξουν στην Εθνική. 

ΒΕΤ ΟΝ ALFA: Παίξε τώρα και ONLINE με €5 Bonus εγγραφής χωρίς κατάθεση