26 εκατ. ευρώ και απαλλαγή!

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Θετικά νέα, όσον αφορά τις δικαστικές εκκρεμότητες που τον απασχολούν στη Βραζιλία, προέκυψαν για τον Νεϊμάρ, καθώς έγινε αποδεκτή η έφεσή του, απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες διαφθοράς και πέφτει στα μισά το πρόστιμο που του είχε επιβληθεί.

Ο αστέρας της Μπαρτσελόνα, ο άνθρωπος που στον πρόσφατο επαναληπτικό με την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Καμπ Νόου» έδωσε το σύνθημα για την επική ανατροπή σκοράροντας το 4ο και το 5ο γκολ για το 6-1 των «μπλαουγκράνα», είχε ασκήσει έφεση στις κατηγορίες που αντιμετώπιζε.

Πριν από δύο χρόνια, είχε ενημερωθεί πως έπρεπε να καταβάλει το ποσό των 19 εκατομμυρίων ευρώ για απόκρυψη εσόδων από την εφορία, την τριετία 2011-2014.

Αν και ακόμα αντιμετωπίζει κατηγορίες περί απόκρυψης οικονομικών στοιχείων όσον αφορά το ποσό που διατέθηκε από τη Μπαρτσελόνα για τη μεταγραφή του από τη Σάντος, το 2013, ο Νεϊμάρ βγήκε νικητής στην έφεση που είχε ασκήσει για τη διαφθορά. Ουδέποτε αποδείχθηκε γιατί θα έπρεπε να πληρώσει το 27,5% του εισοδήματός του αντί του χαμηλότερου προστίμου και κάπως έτσι, μειώνεται στο μισό η χρηματική ποινή.

Ο ποδοσφαιριστής, καλείται να καταβάλει πλέον 26 εκατ.ευρώ…

ΒΕΤ ΟΝ ALFA : Παίξε τώρα και ONLINE με 100% Bonus κατάθεσης μέχρι €100 Ευρώ