«Πρωτάθλημα δύο γύρων χωρίς πλέι άουτ»

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Για την πορεία του Εθνικού Άσσιας στην Β’ κατηγορία, το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της τρέχουσας σεζόν και τον τρόπο αναβάθμισής του και τον θεσμό της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας μίλησε στο Balla ο προπονητής των Κυανόλευκων Άγης Καμένος.

Για την πορεία του Εθνικού: «Μετά την άνοδο ξεκινήσαμε την νέα σεζόν σχεδόν με το ίδιο ρόστερ όσο αφορά τους Κύπριους ποδοσφαιριστές με προσθήκες ξένων παικτών. Στόχος ήταν η παραμονή, με  χαμηλό μπάτζετ και στόχο να δοθούν ευακιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Κάναμε αρκετά καλό πρωτάθλημα, είμαστε μέσα στους στόχους μας, εξαρτάται από εμάς η παραμονή. Μετά την φυγή 10 παικτών τον Ιανουάριο είχαμε προβλήματα, μίκρυνε το ρόστερ. Παρόλα αυτά παραμείναμε ανταγωνιστικοί και με εξαίρεση δύο αγώνες ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις».

Για το πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας: «Είναι ιδιαίτερα δύσκολο πρωτάθλημα με πολλές παραδοσιακές ομάδες πρώτης κατηγορίας, ανταγωνιστικό για την άνοδο αν και τώρα έχουν ξεκαθαρίσει οι τρεις ομάδες ενώ η διαβάθμιση παίζεται ποιες ομάδες θα αγωνιστούν την νέα σεζόν στην Γ’ κατηγορία. Είναι ένα πρωτάθλημα με τις δικές του ιδιαιτερότητες».

Για την παραμονή: «Είναι στο χέρι μας να παραμείνουμε στην δεύτερη κατηγορία. Απομένουν δύο αγωνιστικές και πρέπει να κερδίσουμε για να παραμείνουμε πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Οι ομάδες που είναι πιο κάτω στην βαθμολογία έχουν και παιχνίδια μεταξύ τους.».

Για την αναβάθμιση του πρωταθλήματος: «Για να αναβαθμιστεί το πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας είναι καλό να διεξάγεται με περισσότερους Κύπριους ποδοσφαιριστές. Ίσως να μην βελτιωθεί ποιοτικά αλλά όπως είναι τα δεδομένα της Κύπρου θα ήταν καλό να δοθούν ευκαιρίες στους Κύπριους να παίξουν σε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα για να δείξουν ποιοι μπορούν να φτάσουν στην πρώτη κατηγορία. Μέχρι 2-3 ξένους είναι ικανοποιητικό, αλλά υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης κοινοτικών κάτω των 21 ετών και έτσι πάλι έχουμε πολλούς ξένους στο πρωτάθλημα. Η παρουσία πολλών Κύπριων θα βοηθησει και τις ομάδες που έχουν οικονομικά προβλήματα. Υπάρχει ομάδα που θα τερματίσει πιο χαμηλά από εμάς και εχει δέκα ξένους».

Για την φάση των πλέι άουτ στην πρώτη κατηγορία:  «Είμαι εναντίον σε αυτό τον θεσμό. Με τα δεδομένα των 14 ομάδων θα ήταν καλύτερα να ήταν πρωτάθλημα δύο γύρων. Υπάρχουν και αδιάφορες ομάδες κάτι που είναι πολύ αρνητικό. Είναι πολλά τα αδιάφορα ματς κυρίως στις τελευταίες αγωνιστικές κάτι που έχει αρνητικές συνέπειες…».

ΒΕΤ ΟΝ ALFA: Παίξε τώρα και ONLINE με €5 Bonus εγγραφής χωρίς κατάθεση