5 Πράγματα που οι Επιτυχημένοι Άνθρωποι Κάνουν Κάθε Κυριακή Βράδυ!

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Οι πιο πετυχημένοι άνθρωποι στον κόσμο οφείλουν ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας που βιώνουν μέσα στην εβδομάδα στην προετοιμασία που κάνουν πριν καν αυτή ξεκινήσει. Τι κάνουν, όμως, τα βράδια της Κυριακής; Το κοινό που έχουν οι περισσότεροι πετυχημένοι άνθρωποι είναι η ρουτίνα που ακολουθούν τα βράδια της Κυριακής και τους βοηθάει να προετοιμαστούν τέλεια για την εβδομάδα που ξεκινάει. 

Το Business Insider πρόσφατα έβγαλε τη λίστα με τα 5 πράγματα που κάνουν κάθε Κυριακή βράδυ και εμείς τα μεταφέρουμε σε εσάς. 

Περνούν ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια και τους αγαπημένους τους Οι πετυχημένοι άνθρωποι τα βράδια της Κυριακής τα περνούν με τους αγαπημένους τους έτσι ώστε να φορτίσουν τις μπαταρίες τους για την εβδομάδα που ξεκινάει. Άλλωστε μέσα στην εβδομάδα δεν γνωρίζουν τι χρόνο θα έχουν για να βρεθούν και να περάσουν χρόνο με την οικογένειά τους. 

 

Οι Obama περνάνε χρόνο μαζί κάνοντας γυμναστική.

Απαντάνε σε τηλεφωνήματα, email και μηνύματα Αν οι φίλοι και η οικογένεια δεν είναι κοντά τους τα βράδια της Κυριακής μιλάνε μαζί τους μέσω internet ή τηλεφώνου. Επίσης απαντούν σε προσωπικά email έτσι ώστε να μην τα βρίσκουν μπροστά τους μέσα στην εβδομάδα. 

Αποφορτίζονται Αφού μιλήσουν με τους αγαπημένους τους και κάνουν όλα όσα πρέπει και θέλουν να κάνουν μέσω internet και κινητού, κλείνουν laptop, tablet και κινητά για μερικές ώρες έτσι ώστε να χαλαρώσουν μακριά από την τεχνολογία η οποία παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή τους τις καθημερινές. Αφιερώνουν χρόνο στο διάβασμα ενός καλού βιβλίου, κάνουν διαλογισμό, ακούν μουσική ή απλά κάθονται χωρίς να κάνουν τίποτα. 

 

Πολλοί είναι αυτοί που χαλαρώνουν διαβάζοντας ένα καλό βιβλίο.

Σκέφτονται πως πήγε η προηγούμενη εβδομάδα Λίγο πριν ξεκινήσει μια νέα εβδομάδα σκέφτονται τι πήγε καλά και τι στραβά την περασμένη εβδομάδα. Θέτους στόχους εβδομαδιαίους ή και πιο μακροπρόθεσμους έτσι ώστε να ξέρουν πού βαδίζουν στα επαγγελματικά τους. 

Οργανώνουν την εβδομάδα που έρχεται Αφού αναλογιστούν τι πήγε καλά και τι στραβά την περασμένη εβδομάδα, οι πετυχημένοι άνθρωποι οργανώνουν την εβδομάδα που έρχεται. Αυτό σημαίνει πως πέρα από επαγγελματικούς στόχους θέτους διατροφικούς και προσωπικούς στόχους. Με λίγα λόγια οργανώνουν βήμα-βήμα τη ζωή τους. 

 

Πολλοί πετυχημένοι άνθρωποι έρχονται σε επαφή με τα αγαπημένα τους πρόσωπα τα βράδια της Κυριακής.

 

 

Πηγή:Gazzetta.gr