Μία Chiron για τη θάλασσα από την Bugatti (pics)

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Ένα πολυτελές σκάφος, το οποίο βασίζεται στον σχεδιασμό της Chiron και θα… δαμάσει τα νερά, το Niniette 66, κατασκεύασε η Bugatti. 

Το παράδειγμα των Mercedes, Posrche, Lexus έχει ακολουθήσει η Bugatti, ως οι εταιρείες αυτοκινήτων που έχουν αφήσει για λίγο στην άκρη τα supercars και τα hypercars για λογαριασμό των σκαφών.

Αυτό έπραξε η γαλλική φίρμα με το Niniette 66, το οποίο είναι 66 ποδών, όπως… μαρτυρά και τ’ όνομά του, και βασίζεται στη Chiron, όσον αφορά τον σχεδιασμό, τη στιγμή που έρχεται να… δαμάσει τα νερά διαθέτοντας όλες τις πολυτέλειες. Από τα πιο απλά πράγματα μέχρι αυτά που δε… χωράει ο νους, καθώς συμπεριλαμβάνει τα πάντα.

Κατασκευή από ανθρακονήματα, κομψό δέρμα και ξύλο βελινιδιάς σε χρώμα μπλε, μαξιλάρι για ηλιοθεραπεία, μπαρ με σαμπάνια, καθώς και τζακούζι! Επίσης, οι γνώστες θα βάλουν και fire pit μεταξύ του τζακούζι και των μπροστινών καθισμάτων, το οποίο είναι κάτι σαν εξωτερική ξυλόσομπα!

Όσο για τα καθίσματα, είναι ξεκάθαρα της Bugatti, όπως και το πηδάλιο, το σύστημα ψυχαγωγίας κι ενημέρωσης για την πλοήγηση του σκάφους, την παρακολούθηση, τον έλεγχο και τη διασκέδαση. Από εκεί και πέρα, μιλάμε για υπερπολυτελή καμπίνα, που εκτός από το μπαρ με τη σαμπάνια, διαθέτει ένα κομψό διπλό κρεβάτι, έναν τεράστιο καναπέ, που γίνεται κρεβάτι για τους φιλοξενούμενους, στο σαλόνι, ένα πέταλο της Bugatti και μία επίπεδη τηλεόραση.

«Το Niniette είναι ένα γνήσιο μέλος της οικογένειας της Bugatti. Ακόμα και από απόσταση, πάντα θα αναγνωρίζεται ως μία πραγματική Bugatti, όταν θα μπαίνει σε κάποιο λιμάνι», δήλωσε ο διευθυντής σχεδιασμού της Bugatti, Ετιέν Σαλομέ. Ακόμη, να σημειωθεί ότι μόνο 66 κομμάτια του Niniette θα κατασκευαστούν, με τις παραγγελίες να ξεκινούν τον Μάρτιο του 2018.

Όσο για την τιμή του, δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, αλλά εκτιμάται ότι θα ξεκινάει από το 1,5 εκατομμύρια λίρες (1,7 εκ. ευρώ). Τέλος, το Niniette 66 πιάνει μέγιστη ταχύτητα τους 44 κόμβους, που… μεταφράζονται σε 81,5 χλμ./ώρα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:Gazzetta.gr

ΒΕΤ ΟΝ ALFA: Παίξε τώρα και ONLINE με €5 Bonus εγγραφής χωρίς κατάθεση