Δυναμικότερο σε όλα τα επίπεδα το νέο Subaru XV

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

To μοντέλο δεύτερης γενιάς αναμένεται τον Νοέμβριο με αναβαθμισμένο κινητήρα, ένα προηγμένο σύστημα πολυμέσων και πληθώρα ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας.

 

Τον Νοέμβριο θα κυκλοφορήσει το νέο Subaru XV στους ευρωπαϊκούς δρόμους. Για πρώτη φορά θα περιλαμβάνει ο εξοπλισμός του αυτοκινήτου ένα σύστημα, το οποίο συντονίζει μεταξύ τους τη χαρτογράφηση του κινητήρα, την τετρακίνηση και τη δύναμη πέδησης, για καλύτερη πρόσφυση στον δρόμο. Σε αυτό θα ενσωματωθεί και το σύστημα, που δεν επιτρέπει στο αυτοκίνητο να κυλήσει προς τα πίσω, όταν εκκινεί σε ανηφόρες.

Η Subaru θα εφοδιάσει το νέο SUV της με έναν μπόξερ κινητήρα, στον οποίο έχει αλλάξει περίπου το 80% των μερών. Το δίλιτρο μοτέρ αποδίδει 156 ίππους ανώτατη ισχύ και 196 Nm μέγιστη ροπή στρέψης και αναμένεται να προσδώσει μεγαλύτερη σπιρτάδα στο XV δεύτερης γενιάς.

Στο εσωτερικό θα υπάρχει μία μεγάλη οθόνη αφής οκτώ ιντσών, μέσω της οποίας θα γίνονται οι διάφορες ρυθμίσεις του συστήματος πολυμέσων. Οι μηχανικοί της Subaru υπόσχονται μία δυναμικότερη αίσθηση οδήγησης χάρη στο αμεσότερο σύστημα διεύθυνσης, το χαμηλότερο κέντρο βάρους και τις παρεμβάσεις στο σύστημα αναρτήσεων.
Αντίθετα δεν αλλάζει η απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος, η οποία παραμένει στα –απολύτως επαρκή- 220 χιλιοστά.

Το μήκους 4,47 μέτρων πεντάθυρο μοντέλο βασίζεται σε μία νέα πλατφόρμα και διαθέτει αμάξωμα υψηλότερης ακαμψίας, ενώ οι τιμές του αναμένεται να κυμανθούν ελαφρά πάνω από τις σημερινές.

Το νέο XV θα εφοδιάζεται με μία πληθώρα υπερσύγχρονων συστημάτων υποστήριξης του οδηγού, όπως για παράδειγμα ένα που θα τον προειδοποιεί όταν παρεκκλίνει χωρίς λόγο εκτός των ορίων της λωρίδας κυκλοφορίας. Θα προβλέπεται επίσης σύστημα εξάλειψης της νεκρής γωνίας, ραντάρ απόστασης με αυτόματο σύστημα φρεναρίσματος εμπρός από εμπόδια, κλπ.

 

 

 

 

 

Πηγή:Gazzetta.gr

ΒΕΤ ΟΝ ALFA: Παίξε τώρα και ONLINE με €5 Bonus εγγραφής χωρίς κατάθεση