Το άλμα ενός… τρελού! (vids)

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Η τρέλα πάει στα βουνά και, πλέον, στους αυτοκινητόδρομους! Ένας… τρελός στις ΗΠΑ έκανε το άλμα της ζωής του πάνω από αυτοκινητόδρομο, ενώ πραγματοποιούταν κανονικά η ροή της κυκλοφορίας. 

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που… κουβαλάνε λίγη έως πολλή τρέλα πάνω τους, όμως μερικοί φαίνεται πως το έχουν… παρακάνει! Το λέμε αυτό διότι χρειάζεται… μπόλικη δόση για να κάνεις αυτό που έκανε ο πρωταγωνιστής του βίντεο, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και ανέβασε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Instagram.

Μάλιστα, μπορεί να τον πει κανείς και… θεότρελο, αν υπολογίσει ότι πραγματοποίησε το άλμα της ζωής του πάνω από αυτοκινητόδρομο στην Καλιφόρνια, τη στιγμή που γινόταν κανονικά η ροή της κυκλοφορίας.

Ευτυχώς για τον ίδιο, το επικίνδυνο άλμα ήταν πετυχημένο και δεν είχαμε δυσάρεστα, όμως αυτό δε θα μπορούσε να μην απασχολήσει τις τοπικές αρχές, αν και δεν μπορούν να του επιβάλουν κυρώσεις, αφού δεν μπορεί να προσδιοριστεί η ταυτότητα του αναβάτη στο βίντεο, ώστε να αποδειχθεί ότι είναι αυτός.

Πάντως, στο βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στο Instagram φαίνεται πως εκείνος σχεδίασε τη διαδρομή για να κάνει πράξη το εν λόγω άλμα, το οποίο ταυτόχρονα με τους κινδύνους που κρύβει είναι και θεαματικό!

Από εκεί και πέρα, να σημειωθεί ότι το όνομα του αναβάτη είναι Kyle Katsandris, με το επίθετό του να παραπέμπει σε ελληνικό. Αν, όντως, είναι Έλληνας, τότε δικαιολογείται η… τρέλα, αφού την έχουμε στο DNA μας!

 

A post shared by @kyle_katsandris on

ΒΕΤ ΟΝ ALFA : Παίξε τώρα και ONLINE με 100% Bonus κατάθεσης μέχρι €100 Ευρώ