Ο έλεγχος των ρεφ

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Γιαννάκης Αναστασίου: Ο αρνητικός πρωταγωνιστής στην αγωνιστική. Παρουσιάστηκε αδύνατος στο Ερμής-Ομόνοια με πολλά λάθη με αποκορύφωμα τη φάση που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Εκεί είναι που κρίνεται 100% αρνητικά ο ρεφ, αφού σε μία φάση στην οποία είχε ιδίαν αντίληψη, αντέδρασε λάθος και έγινε δικαίως αντικείμενο αρνητικής κριτικής.

ΒΑΘΜΟΣ 7.7 (Ο ρεφ πάει στο 7.9 για το καθοριστικό του λάθος και πέφτει πιο κάτω με άλλες αποφάσεις του σε κάρτες και άλλες παραβάσεις που δεν τιμωρήθηκαν).

Νικόλας Νεοκλέους: Αρκετά καλός στον αγώνα Αναγέννηση-ΑΕΛ. Έκανε σωστή διαχείριση και άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί, χωρίς να κουράζει με συνεχή σφυρίγματα.

ΒΑΘΜΟΣ 8.3

Λεόντιος Τράττος: Με καλή απόδοση, συνοδεύθηκε η επιστροφή του. Δεν έκανε το μεγάλο λάθος στο Απόλλωνας-Νέα Σαλαμίνα. Του έφυγαν όμως κάποιες φάσεις με κίτρινες κάρτες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως κρίνεται αρνητικά.

ΒΑΘΜΟΣ 8.2

Βασίλης Δημητρίου: Καθόρισε το αποτέλεσμα, με το πέναλτι που έδωσε στον Άρη. Καλύπτεται στο πέναλτι για την Καρμιώτισσα, όμως το τελευταίο του πέναλτι ήταν βασικά δική του εφεύρεση και κρίνεται αρνητικά για την έμπνευση που είχε να το καταλογίσει.

ΑΘΜΟΣ 7.9 ( γιατί το γράφουμε συνεχώς, πως μία και μόνο φάση άσπρο-μαύρο εκεί οδηγεί ένα διαιτητή).

Νεόφυτος Νεοφύτου:  Όσο εύκολα ξεκαθάρισε η έκβαση του αγώνα Εθνικός-ΑΕΖ, άλλο τόσο άνετο ήταν το έργο του διαιτητή που δεν είχε κανένα πρόβλημα και καμία δύσκολη φάση να αντιμετωπίσει.

ΒΑΘΜΟΣ 8.3

Χρίστος Νικολαΐδης: Ήταν αρκετά καλή η απόδοση του στο Δόξα-ΑΕΚ. Κοντά στις φάσεις, σφύριξε ακριβοδίκαια και κατάφερε να περάσει απαρατήρητος στο παιχνίδι που κρίθηκε στο φινάλε.

ΒΑΘΜΟΣ 8.3

Λούκας Σωτηρίου: Δεν απέφυγε τα λάθη στο ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση. Όχι ότι διαμόρφωσε το αποτέλεσμα, αλλά η διαχείριση του δεν ήταν η καλύτερη. Άφησε πολλά καθαρά φάουλ ατιμώρητα, έδειξε ανομοιομορφία στον καταμερισμό των καρτών και γενικά, δεν ήταν στην καλύτερη του βραδιά.

ΒΑΘΜΟΣ 8.1