Ο έλεγχος των ρεφ…

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Έτσι είδαμε την απόδοση των διαιτητών μας στη 12η αγωνιστική:
 

Χρίστος Νικολαίδης: Το μεγάλο λάθος του στο ΑΕΛ-Ομόνοια ήταν η μη υπόδειξη του πέναλτι που έκανε ο Όρσουλιτς στο Φορτούνα. Ήταν μία καθαρή παράβαση που έπρεπε να υποδεχθεί. Το γκολ της ΑΕΛ ήταν πολύ δύσκολη φάση. Η ευθύνη όμως (αν υπάρχει) ανήκει στο βοηθό που είχε τον έλεγχο της περιοχής. Όσο για το φτύσιμο του Μέσκα προς τον Κωνσταντινίδη δεν έγινε αντιληπτό από το διαιτητή και τον πιστώνουμε γι΄αυτό.

ΒΑΘΜΟΣ 7.9 (βάζουμε αυτό το βαθμό γιατί η φάση ενός πέναλτι είναι άσπρο μαύρο). 

Βασίλης Δημητρίου: Και εδώ είχαμε ένα πέναλτι που δεν υποδείχθηκε σε ανατροπή του Χατζηβασίλη στην περιοχή. Το πέναλτι της Νέας Σαλαμίνας ήταν σωστό όπως και η αποβολή για τον ποδοσφαιριστή του Εθνικού.

ΒΑΘΜΟΣ 7.9 (βάζουμε αυτό το βαθμό γιατί η φάση ενός πέναλτι είναι άσπρο μαύρο)

Αβραάμ Τσούκκας: Η επαναληπτική προβολή δικαίωσε την απόφαση του να μην δώσει πέναλτι στη φάση του Μίνιο με τον Αλεξίου. Το λάθος του εν λόγω διαιτητή που το επανέλαβε στο ΑΕΚ-Ερμής είναι η διαχείριση του ματς. Έκανε και αυτή τη φορά λάθη με τα πολλά φάουλ που καταλόγισε και τον τρόπο με τον οποίο τα καταλόγισε. Του φεύγουν φάσεις ξεκάθαρες, όπως ήταν το χέρι του Τέτε σε μία φάση που η ΑΕΚ μπορούσε στη συνέχεια να σκοράρει.

ΒΑΘΜΟΣ 8.2

Γιώργος Νικολάου: Έκανε περίπατο στο Τσίρειο. Το Άρης-Δόξα ξεκίνησε και τέλειωσε χωρίς δύσκολη φάση για το διαιτητή με αποτέλεσμα να φύγει απαρατήρητος.

ΒΑΘΜΟΣ 8.3

Νικόλας Νεοκλέους: Του βγήκε δύσκολο το παιχνίδι Ανόρθωση-Καρμιώτισσα με πολλές φάσεις και πολλά σφυρίγματα. Κατάφερε όμως να ανταποκριθεί ικανοποιητικά αποφεύγοντας κάποια απόφαση που να καθορίσει την έκβαση και γενικά την εξέλιξη του αγώνα.

ΒΑΘΜΟΣ 8.3

Λούκας Σωτηρίου: Με όλη του την άνεση ξεπέρασε το Αναγέννηση-ΑΕΖ. Διατηρείται σε καλή φόρμα και έχει πλέον την εμπειρία να ξεπερνά με άνεση τέτοια παιχνίδια.

ΒΑΘΜΟΣ 8.3

Δημήτρης Μασιάς: Του βγήκε το δυσκολότερο παιχνίδι της αγωνιστικής. Έτσι εξελίχθηκε το ΑΠΟΕΛ-Απόλλωναςμε κάποιες φάσεις να στιγματίζουν αρνητικά τη διαιτησία. Το πρώτο μεγάλο λάθος του Μασιά ήταν η μη υπόδειξη 2ης κίτρινης κάρτας στον Καρλάο μετά από υπόδειξη φάουλ που έπρεπε να συνοδευτεί και με την κάρτα. 

Σωστά υπέδειξε το πέναλτι υπέρ του Απόλλωνα, αλλά θα έπρεπε να υποδείξει και ένα για το ΑΠΟΕΛ σε μαρκάρισμα στον Πιέρο Σωτηρίου από το Βινίσιους στην περιοχή του Απόλλωνα. Κίτρινη κάρτα 2η έπρεπε να αντικρίσει ο Μπερτόλιο με την πρόκληση στην κερκίδα του Απόλλωνα στον πανηγυρισμό του. 

ΒΑΘΜΟΣ 7.7 ( Σύμφωνα με τη δική μας βαθμολόγηση βασισμένη από την κλίμακα βαθμολόγησης, το άσπρο μαύρο όπως η φάση του πέναλτι πάει στο 7.9 και αφαιρούνται από μία μονάδα με τα λάθη στις κάρτες. Σημασία έχει να αξιολογηθεί σαν άσπρο-μαύρο η μη υπόδειξη του πέναλτι. Αν η φάση του Πιέρου Σωτηρίου δεν αξιολογηθεί σαν άσπρο-μαύρο, τότε ο βαθμός του Μασιά θα είναι γύρω στο 8.2).

ΒΕΤ ΟΝ ALFA: Παίξε τώρα και ONLINE με €5 Bonus εγγραφής χωρίς κατάθεση