Χ. Χριστοφόρου: “Δεν υπήρξε υποτίμηση”

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Άστρα, ο προπονητής της Εθνικής μας Ομάδας Χριστάκης Χριστοφόρου αναφέρθηκε στο χθεσινό παιχνίδι με το Γιβραλτάρ, αλλά και για την συνέχεια.

Αναλυτικά:

Αρχικά για το ματς με Γιβραλτάρ: “Θα μπορούσε να ήταν πιο εύκολο το έργο μας αν πετυχαίναμε νωρίτερα τέρμα. Θα μπορούσαμε να πετυχαίναμε πολλά τέρματα, όπως θέλει ή υπολόγιζε ο κόσμος. Δυστυχώς δεν σκοράραμε νωρίς και άγχωσε λίγο τους παίκτες, ειδικά μετά την ισοφάριση. Αλλά ευτυχώς οι ποδοσφαιριστές αντέδρασαν θετικά, είχαν αυτοπεποίθηση και θέληση και κατάφεραν να πετύχουν άλλα δυο γκολ. Μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα”.

Αν υπήρξε υποτίμηση: “Όχι καθόλου. Και οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι. Είναι αρκετοί που δεν έχουν και φουλ παιχνίδια στα πόδια τους. Δεν υπήρξε υποτίμηση. Στο κάτω-κάτω ποιοί είμαστε εμείς να υποτιμάμε οποιοδήποτε αντίπαλο;”.

Αν μπορούμε να κάνουμε το επόμενο βήμα: “Κάποιες ομάδες όπως για παράδειγμα η Ισλανδία, έκαναν ένα πλάνο που ξεκίνησε να αποδίδει στα τέσσερα χρόνια, με μια ανανεωμένη ομάδα που στην αρχή είχε πολλές αποτυχίες. Μετά με την εμπειρία και την ομοιογένεια είναι η ομάδα που έγινε τώρα. Τήρησε με ευλάβεια ένα μακροχρόνιο πλάνο. Το ίδιο και το Βέλγιο τα προηγούμενα χρόνια. Άρα οτιδήποτε γίνεται δεν είναι τυχαίο. Μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι γιατί στην Ομοσπονδία το τελευταίο διάστημα υπάρχει κοινή φιλοσοφία σε όλες τις Εθνικές και ανταλλαγή απόψεων”.

Για την κριτική που γίνεται στον ίδιο και αν έχει πρόβλημα με τον Στάθη Αλωνεύτη: “Για οτιδήποτε είναι μεταξύ εμένα και των παικτών νομίζω είναι καλύτερα να το κρατήσουμε μεταξύ μας. Αν απαντήσω για τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή σίγουρα υπάρχουν αρκετοί άλλοι παίκτες – να μην αναφέρω ονόματα – που θα μπορούσαν να είναι στην Εθνική και θα μπορούσατε να με ρωτήσετε και γι’ αυτούς. Δεν θα ήθελα να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Προς Θεού με κανένα δεν υπάρχει σκοπιμότητα”.

Για τον κόσμο: “Είναι χαρά μας και όταν μου λέτε ότι γίνεται κριτική, εγώ χαίρομαι γιατί σημαίνει υπάρχει ενδιαφέρον. Η Εθνική είναι η ομάδα όλων μας και βλέπουμε το ενδιαφέρον του κόσμου. Φυσικά ο κόσμος θα ενδιαφερθεί περισσότερο όταν έρθουν οι επιτυχίες”.

ΒΕΤ ΟΝ ALFA : Παίξε τώρα και ONLINE με 100% Bonus κατάθεσης μέχρι €100 Ευρώ