Τι είπε ο Λούης Λοΐζου στο Χρίστο Νικολαΐδη;

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Το «κοράκι» έμαθε  τα εξής ενδιαφέροντα για τη διαιτησία του Χρίστου Νικολαΐδη στο Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ. Ο παρατηρητής του διεθνή ρεφ, ήταν ο Λούης Λοΐζου που είπε τα εξής μετά το παιχνίδι.

Οι φάσεις με τις κίτρινες κάρτες που έδειξε και δεν έδειξε ο διαιτητής θα τύχουν πιο προσεχτικής μελέτης από τον ίδιο παρά το ότι εν πρώτης, φαίνεται να καταλογίζει λάθη στο ρεφ.

Όπως είπε ο παρατηρητής, η τελική αξιολόγηση του Νικολαΐδη θα κριθεί από 2-3 περιπτώσεις και αν εφάρμοσε ή όχι σωστά τους κανονισμούς. Κατά τα άλλα, είπε πως έμεινε ικανοποιημένος από τη διαχείριση του αγώνα παρά το ψηλό βαθμό δυσκολίας που έχουν πάντα αυτοί οι αγώνες.

Οι κανονισμοί με τους οποίους βαθμολογούν οι παρατηρητές λένε πως σε λάθος κίτρινες κάρτες συνήθως μειώνεται η βαθμολογία αλλά αν δεν είναι φάση άσπρο-μαύρο όπως ήταν οι περιπτώσεις Αστίθ και Καρλίτος, τότε οι επιπτώσεις είναι ελάχιστες.

Δηλαδή αν ο Λούης Λοΐζου ξεκινήσει τη βαθμολογία από το 8.5 τότε ίσως να πάει μέχρι το 8.3 αν περιοριστεί μόνο στις δύο αυτές συζητημένες περιπτώσεις.

ΒΕΤ ΟΝ ALFA: Παίξε τώρα και ONLINE με €5 Bonus εγγραφής χωρίς κατάθεση