Ο απολογισμός της Καρολίνας

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Με μήνυμα στα social media η Καρολίνα Πελενδρίτου κάνει τον απολογισμό από την συμμετοχή της σε παραολυμπιακούς αγώνες για τέταρτη φορά.

 

Αναλυτικά:

Οι τέταρτοι Παραολυμπιακοί Αγώνες της αθλητικής μου πορείας τέλειωσαν για εμένα, η ώρα του ψύχραιμου απολογισμού μπορεί να περιμένει.
Είναι όμως η κατάλληλη στιγμή να εξωτερικεύσω τις ευχαριστίες και τα συναισθήματά μου προς όλους και όλες που για μια ακόμη φορά στάθηκαν δίπλα μου σε μια χρονιά γεμάτη με ζητήματα πρωτόγνωρα, ανατροπές, χαρές, λύπες και πολλή ενδοσκόπηση.
Η πρώτη μου αναφορά δικαιωματικά ανήκει στον προπονητή μου, τον Στέλιο Κακαβογιάννη. Στον αθλητικό μου συνοδοιπόρο από το 2010, στον άνθρωπο με τον οποίο προχωρήσαμε μαζί σε ένα δρόμο που θα μπορούσε να είναι αδιέξοδος και προβληματικός αλλά εξελίχθηκε σε απόλυτα επιτυχημένο και εντυπωσιακό όχι μόνο στο υψηλότερο αθλητικό επίπεδο του κόσμου ( σε Παραολυμπιακούς, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα ) αλλά και σε επίπεδο συνεννόησης και αλληλοσεβασμού. 
Με τον κόουτς Στέλιο μας δένουν πολλά. Γιατί η ώρα του τερματισμού, του μεταλλίου, της επιτυχίας ή και της – σχετικής – αποτυχίας δεν είναι παρά μόνο αυτό που βλέπουν οι άλλοι. Έχουν προηγηθεί στιγμές και εικόνες που στην προπόνηση και στον αγώνα τις ζεις μόνο με τον προπονητή σου. Στιγμές που τελικά καθορίζουν και το αποτέλεσμα.
Κόουτς, δεν πήγαμε και άσχημα όλα αυτά τα χρόνια, εσύ τι λες;
Σ´ ευχαριστώ για όλα!

ΥΓ 1. Και τώρα τι;
ΥΓ 2. Ακολουθούν και άλλες ευχαριστίες.
Νιώθω παραπάνω από τυχερή με τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια.

 

ΒΕΤ ΟΝ ALFA : Παίξε τώρα και ONLINE με 100% Bonus κατάθεσης μέχρι €100 Ευρώ