ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Κκαϊλή εσείς, Καπιτανή εμείς! (το φάγωμα του Άνθιμου)

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Το «Κοράκι» σας αποκαλύπτει  το παρασκήνιο που διαδραματίστηκε για τη νέα επιτροπή διαιτησίας, μέσα από το οποίο, επιβεβαιώθηκε για μία ακόμα φορά η επιθυμία να βολευθούν αλλά και να φαγωθούν συγκεκριμένα πρόσωπα.

Το μεγαλύτερο παρασκήνιο διαδραματίστηκε στην περίπτωση Κωστάκη Καπιτανή. Ενώ οι εκπρόσωποι της ΚΟΠ στην πλειοψηφία τους θέλησαν να απομακρύνουν τον Καπιτανή από την επιτροπή διαιτησίας πιστεύοντας ότι η εκεί παρουσία του δεν είναι η ενδεδειγμένη, συνάντησαν τη διαφορετική άποψη του Σ.Δ.Κ που μπροστά στο ενδεχόμενο να απομακρυνθεί ο Καπιτανής τον έστειλαν στην επιτροπή διαιτησίας σαν δικό τους εκπρόσωπο και με βάση τις συμφωνίες διαιτητών-ΚΟΠ δεν μπορούσε  να μην εγκριθεί η επιθυμία τους.

Μάθαμε όμως ότι η ανατροπή στο θέμα Καπιτανή, έγινε από τους διαιτητές σαν απάντηση στην ΚΟΠ λόγω του ότι η ομοσπονδία θέλησε να κρατήσει τον Πανίκο Κκαϊλή στην επιτροπή διαιτησίας τον οποίο δεν ήθελε ο Σ.Δ.Κ για δικούς του βέβαια λόγους.

Βασικά η μία πλευρά, απάντησε στην άλλη με δικά της πρόσωπα και έτσι βολεύθηκαν τόσο ο Κκαϊλής, όσο και ο Καπιτανής σε διαφορετικά βέβαια πόστα αλλά η ουσία είναι ότι συμμετέχουν εκ νέου στην επιτροπή διαιτησίας.

Μία άλλη ενδιαφέρουσα παράμετρος, ήταν η απομάκρυνση του Άνθιμου Παπαχαραλάμπους με τις ευλογίες της ΚΟΠ ή για την ακρίβεια με την επιθυμία της πλειοψηφίας των σωματείων. Ο Άνθιμος ήταν υπεύθυνος για τους ορισμούς των παρατηρητών και τη θέση του πήρε ο Δημήτρης Δημητρίου από τη Λεμεσό σαν εκλεκτός άλλων σωματείων!

Έτσι λοιπόν διαδραματίστηκε αυτή τη φορά, το πάρε-δώσε στην επιτροπή διαιτησίας, δείγμα και επιβεβαίωση εκ νέου της παράδοσης που θέλει τα σωματεία αλλά και τους διαιτητές να επιθυμούν περισσότερου δικούς τους ανθρώπους, παρά τους πλέον ικανούς για αυτή τη σημαντική επιτροπή στο ποδόσφαιρο μας.
 

ΒΕΤ ΟΝ ALFA: Παίξε τώρα και ONLINE με €5 Bonus εγγραφής χωρίς κατάθεση