Διεθνές Πρωτάθλημα «Κύπελλο Αφροδίτη ITF-18»

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Η Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου, (ΟΑΚ) διοργανώνει και φέτος το Διεθνές Πρωτάθλημα Τένις «Κύπελλο Αφροδίτη», το οποίο βρίσκεται στην κατηγορία 4 της Διεθνούς Ομοσπονδίας. Οι αγώνες του πρωταθλήματος θα διεξαχθούν στο Εθνικό Κέντρο Τένις στην Λευκωσία, από τις 28 Αυγούστου μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου.

 

Στους αγώνες συμμετέχουν Έφηβοι και Νεανίδες κάτω των 18 ετών, από 17 χώρες συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου. Αυτές είναι οι, Αυστραλία, Αυστρία, Γερμανία, Ελλάδα, Ισραήλ, Ιταλία, Καζακστάν, Κύπρος, Λίβανος, Μ. Βρετανία, Νότιος Αφρική, Ουγγαρία, Ουκρανία, Ρωσία, Σρι Λάνκα, Σερβία και Σλοβακία. Οι αγώνες θα διεξάγονται καθημερινά στο Εθνικό Κέντρο Τένις πρωί και απόγευμα.

Το διήμερο 28-29 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν οι συναντήσεις των προκριματικών, και από την Τρίτη 31 Αυγούστου θα ξεκινήσουν οι αγώνες του κυρίως ταμπλό οι οποίοι θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου. Θα διεξαχθούν αγώνες στα Μονά Αγοριών και Κοριτσιών σε ταμπλό των «32», και αντίστοιχα Διπλά σε ταμπλό των «16». Από Κυπριακής πλευράς στο κυρίως ταμπλό, θα βρίσκονται στην κατηγορία Εφήβων, ο Μενέλαος Ευσταθίου (Νο3/264 ITF Ranking), Κωνσταντίνος Χριστοφόρου (Νο4/316), Ελευθέριος Νέος (Νο12/713), και Νίκολας Κάμπελ (Νο22/1058), ενώ έχουν δοθεί κάρτες ελευθέρας συμμετοχής (wild cards) στους Σέργιο Κύζα, Στέφανο Σάββα, Παναγιώτη Νεάρχου και Νικήτα Παρφένοφ.

Το Νο1 του ταμπλό είναι ο Βρετανός Άινταν Μακχάφ που βρίσκεται στην 243η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης. Αντίστοιχα στην κατηγορία Νεανίδων, από κυπριακής πλευράς στο κυρίως ταμπλό βρίσκονται η Ελίζα Ομήρου που είναι το Νο1 στο ταμπλό (246 ITF Ranking), η Θέμις Χάλιου (Νο11/871) και η Ελένη Λουκά, και οι κάρτες ελευθέρας συμμετοχής (wild cards), έχουν δοθεί στις Χριστίνα Στυλιανίδη, Ελένη Μακρίδη, Ανθούλα Παναγιώτου και Παντελεήμα Νικολαΐδου. Τόσο στην κατηγορία Εφήβων, όσο και σε αυτή των Νεανίδων δήλωσαν συμμετοχή στους προκριματικούς σημαντικός αριθμός Κυπρίων αντισφαιριστών.

Οι τελικοί του πρωταθλήματος θα διεξαχθούν το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου και θα αρχίσουν στις 10.00π.μ.. Χορηγοί των πρωταθλημάτων της ΟΑΚ είναι το Μεταλλικό Νερό ΑΓΡΟΣ που είναι ο επίσημος χορηγός της ΟΑΚ, η ΟΠΑΠ Κύπρου, η Τράπεζα Κύπρου-“YOUTH SUPPORTER”, ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ) και η εταιρεία MAVROS με την επίσημη μπάλα της ΟΑΚ WILSON τους οποίους η ΟΑΚ ευχαριστεί θερμά.

ΒΕΤ ΟΝ ALFA : Παίξε τώρα και ONLINE με 100% Bonus κατάθεσης μέχρι €100 Ευρώ