Ομόνοια: Καθοριστική μέρα

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Την Τρίτη επιστρέφει στην Κύπρο ο Νίκος Νταμπίζας ενώ την ίδια μέρα έχει μεταφερθεί η συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου της Ομόνοιας. Οι προθέσεις Σεραφείμ για την προεδρία, τα ανοικτά κεφάλαια και η προετοιμασία.

 

Stoiximan.gr: Παίξε τώρα με 100€ bonus.

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει τον απόλυτο έλεγχο στον προγραμματισμό και τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, με τον Ελλαδίτη τεχνικό διευθυντή να έχει την ευθύνη για την επιλογή του νέου προπονητή και της στελέχωστης του ρόστερ.

Η κάθοδός του στην Κύπρο θα δρομολογήσει εξελίξεις καθώς η διοίκηση θα ενημερωθεί για τις επαφές που είχε στην Ελλάδα αλλά και τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μελετά από διάφορες χώρες. Σημαντική παράμετρος για την προώθηση του σχεδιασμού είναι η επιλογή του νέου τεχνικού καθώς σύμφωνα με τις ενδείξεις ο Νίκος Νταμπίζας έχει προχωρήσει σε συμφωνία και την 1η Ιουνίου θα επισημοποιηθεί η συνεργασία με τον εκλεκτό για τον πάγκο της Ομόνοιας.

Στο ρεπορτάζ της Ομόνοιας έχουν δει το φως της δημοσιότητας αρκετά ονόματα από τον ελλαδικό χώρο. Ονόματα που μπορούν να δώσουν στην ομάδα στοιχεία για να πρωταγωνιστήσει, αλλά και ονόματα που δύσκολα θα επιλέξουν το κυπριακό πρωτάθλημα για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Αυτό που μετρά στο ποδόσφαιρο είναι το αποτέλεσμα και μπορεί οι επιλογές που θα γίνουν να μην γεμίζουν το… μάτι, όμως όλοι θα κριθούν εκ των υστέρων.

Την Τρίτη(31/5) αναμένεται ότι θα ξεκαθαρίσει και η πρόθεση του Δώρου Σεραφείμ για την επιλογή του ενόψει εκλογών(25/6) στο σωματείου. Οι υποψηφιότητες θα κατατεθούν μέχρι τις 17 Ιουνίου και ο σημερινός πρόεδρος δεν έχει κοινοποιήσει την απόφασή του. Δέχθηκε πιέσεις για να παραμείνει και στην συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου θα δοθεί η… απάντηση.

Η Ευρώπη και η προετοιμασία

Την τύχη με το μέρος της είχε η Ομόνοια μετά τα αποτελέσματα των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων την Κυριακή. Οι Πράσινοι… ευνοήθηκαν και αναμένεται ότι θα τοποθετηθούν στο γκρουπ των ισχυρών στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League εφόσον το Τριφύλλι πάρει την πρόκριση. Η κλήρωση του πρώτου και του δεύτερου προκριματικού γύρου θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουνίου. 

Όσο αφορά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία, η Ομόνοια αναμένεται ότι δεν θα ταξιδέψει με γεμάτο ρόστερ. Μέχρι στιγμής στο ρόστερ της ομάδας είναι οι Φλορέσκου, Μαργκάσα, Όρσουλιτς, Ρούνιε, Σέρινταν, Καρλίτος, Κονομής,Γιωργαλλίδης, Δημητρίου, Οικονομίδης, Παναγή, Φιλιώτης, Ρουσιάς, Φυλακτού, Χριστοφή ενώ ανοικτές παραμένουν οι περιπτώσεις των Ασίς, Σκέμπρι, Μπαντιμπανγκά και Κασμί.

 

 

ΒΕΤ ΟΝ ALFA : Παίξε τώρα και ONLINE με 100% Bonus κατάθεσης μέχρι €100 Ευρώ