Με ήρωα τον Μπαουμγκάρτνερ η Χόφενχαϊμ νίκησε με ανατροπή 2-1 την Στουτγάρδη και ελπίζει ακόμα και σε έξοδο στο Champions League. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν αδιανόητη ευκαιρία στο 19′ όταν ο Φίχριστ προς κενής εστίας έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Η Χόφενχαϊμ δύο λεπτά μετά έχασε επίσης τεράστια ευκαιρία. Ο Μίλερ έδιωξε την κεφαλιά του Κράμαριτς και στην επαναφορά ο Καντεράμπεκ «σημάδεψε» το δοκάρι. Η Στουτγάρδη σκόραρε στο 58′ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Κάλαϊτζιτς έπιασε την κεφαλιά και ο Έντο έκανε από κοντά το 0-1. Στο 85′ ήρθε η ισοφάριση με τον Μπαουμγκάρντερ να αδειάζει τον Τόμας και να πλασάρει εξαιρετικά. Ο ίδιος παίκτης στο 90′ βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή και έκανε το 2-1.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Μπάουμαν, Πος, Γκρίλιτς, Χιούμπνερ, Καντεράμπεκ (70’Νταμπούρ), Μπαουγκάρντερ, Γκέγκερ (58’Ρούντι), Ράουμ, Ρούτερ (81’Μπρουούν Λάρσεν), Κράμαριτς, Μπεμπού (70’Στίλερ).

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Μίλερ, Ίτο Έντο, Αντόν, Μαυροπάνος, Στέντσελ (73’Μάσιμο), Φίχριτς (46’Κάλαϊτζιτς), Μανγκαλά (37’Φόρστερ), Καραζόρ, Εντό, Μαρμούς (86’Τόμι), Τόμας.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ