Οι δύο τελευταίες νίκες των παικτών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος θα γεμίσει τις… τσέπες των πράσινων μία εβδομάδα πριν την έναρξη των πλέι οφ.
Με έξτρα πριμ της τάξεως των 100 χιλ. ευρώ αποφάσισε η διοίκηση του Παναθηναϊκού να ανταμείψει τους ποδοσφαιριστές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τις δύο συνεχόμενες νίκες τους στο πρωτάθλημα απέναντι στον Ατρόμητο και τον Παναιτωλικό, μέσω των οποίων κλείδωσε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της φετινής σεζόν.
Η συγκεκριμένη απόφαση είχε ανακοινωθεί στα αποδυτήρια της ομάδας τις προηγούμενες ημέρες, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι δεν είναι ασφαλώς το μοναδικό έξτρα πριμ που έχει δοθεί φέτος προς τους πράσινους.
Εμπεριέχεται άλλωστε στον εσωτερικό κανονισμό του τριφυλλιού με απόφαση της διοίκησης, ότι σε κάθε τετράδα αγώνων που οι πράσινοι έφταναν στα «4Χ4», λάμβαναν ως μπόνους το ποσό των 200.000 ευρώ, ενώ εάν η βαθμολογική συγκομιδή ήταν 10 βαθμοί (3 νίκες και μία ισοπαλία), το έξτρα πριμ που μοιράζονταν οι πράσινοι έφτανε τις 100.000 ευρώ.