Αυτή πρέπει να είναι η απαίτησή μας από την Εθνική… (videos)

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Η επιτυχημένη πορεία της Εθνικής στα προκριματικά του Euro 2016, ώστε κι αν δεν συνοδεύτηκε και από μία θέση στο όνειρο (στα μπαράζ), δεν έχει φουσκώσει τα μυαλά. Πολύ σωστά τα πόδια παραμένουν στο έδαφος, όπως διαπιστώθηκε και κατά την παρουσίαση του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού, Χριστάκη Χριστοφόρου.

Αν και δεν έγινε κάποια σχετική αναφορά κατά την παρουσίαση του νέου προπονητή, η κληρονομιά που αφήνει ο Πάμπος Χριστοδούλου είναι σημαντική. Την τελευταία διετία έγιναν πολλά βήματα προς τα εμπρός από τον απερχόμενο τεχνικό. Βήματα στα οποία θα πρέπει να βαδίσει ο διάδοχός του, ο οποίος καλείται να εξελίξει περαιτέρω στην Εθνική ομάδα, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος, όπως τον έθεσε ο Χάρης Λοϊζίδης: μέσα από τη σταδιακή άνοδο και βελτίωση της Εθνικής, αυτή να είναι ικανή μετά από χρόνια να μας χαρίσει μία μεγάλη επιτυχία, την πρόκριση σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης.

Όπως πολύ σωστά επισημάνθηκε, η Κύπρος ήταν και παραμένει αουτσάιντερ, πολύ περισσότερο στο δύσκολο όμιλο που έχει μπροστά της στα προκριματικά του Μουντιάλ, όπου πλέον δεν προκρίνονται οι 2+1 πρώτοι, όπως στα προκριματικά του Euro όπου η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου διεκδίκησε την τρίτη θέση μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.

Η Κύπρος παραμένει… μία καλή κλήρωση για τους αντιπάλους. Ωστόσο την τελευταία διετία έγινε ανταγωνιστική απέναντί τους. Εξίσου (και περισσότερο) μαχητική, ανταγωνιστική και παθιασμένη υποσχέθηκε ότι θα την παρουσιάσει ο Χριστάκης Χριστοφόρου. Κι αυτή θα πρέπει να είναι η απαίτησή μας. Να συνεχίσουμε να βλέπουμε την Εθνική που καμαρώσαμε στα τελευταία προκριματικά και γέμισε το ΓΣΠ.

Πολύ σωστά, λοιπόν, ο πήχης διατηρήθηκε χαμηλά κατά την παρουσίαση του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού. Διότι έγιναν πολλά βήματα προς τα εμπρός, αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε το… απόλυτο αουτσάιντερ των προκριματικών να γίνει εν μία νυχτί φαβορί. Παιχνίδι με παιχνίδι, όπως είπε και ο Χριστάκης Χριστοφόρου και όπως είναι το αγαπημένο του μότο.

 

Δείτε την παρουσίαση του Χριστάκη Χριστοφόρου σε videos από το Balla:

 

 

 

 

ΒΕΤ ΟΝ ALFA : Παίξε τώρα και ONLINE με 100% Bonus κατάθεσης μέχρι €100 Ευρώ