Ομόνοια: Με σοβαρότητα και συνέπεια για το τρίποντο

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Σίγουρα οι 19 βαθμοί σε 11 αγώνες δεν είναι αρκετοί για μια ομάδα όπως είναι η Ομόνοια και η οποία επιθυμεί κάθε χρόνο ως μεγάλη ομάδα που είναι να κάνει πρωταθλητισμό.

 

Οι «πράσινοι» είχαν αρκετές απρόσμενες απώλειες και αυτό είναι που πρέπει να μειώσουν στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν καθώς δεν υπάρχει περιθώριο για άλλο αποτέλεσμα πέρα από την νίκη έτσι ώστε να βρεθούν ακόμη πιο κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

 

Όπως φάνηκε και από το πρώτο παιχνίδι με τον Μιλόγιεβιτς στον πάγκο η Ομόνοια βάζει καινούρια στοιχεία στο παιχνίδι της ενώ και ο Ρομαρίκ δείχνει πως με τον σωστό παρτενέρ στα μετόπισθεν είναι ένας «βράχος» δύσκολα να διαπεραστεί από τον οποιοδήποτε. Ο Χριστοφή βρίσκεται για θεραπεία στην Γερμανία ενώ η επιστροφή του Μπατιμπάγκα, ενός παίκτη γρήγορου και διεισδυτικού θα βοηθήσει σαφώς στο επιθετικό και δημιουργικό κομμάτι, εκεί που «πονάει» περισσότερο η ομάδα.

 

Το επόμενο παιχνίδι με την Ένωση προσφέρεται για δεύτερη συνεχόμενη νίκη και βελτίωση στον ψυχολογικό τομέα, αλλά και για να βαθμολογική άνοδος καθώς θα υπάρχει και το παιχνίδι ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΑΕΚ όπου θα υπάρξουν απώλειες για κάποια από τις δύο ομάδες ή και για τις δύο.

 

Ο Σέρβος τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του με τον Λομπιανίτζε που μάλλον προλαβαίνει το παιχνίδι της Κυριακής αλλά πιθανό χωρίς τον Μαργκάσα που κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς και επιθυμεί στο πρώτο του παιχνίδι μέσα στο ΓΣΠ με την παρουσία του κόσμου να το συνοδέψει με νίκη. 

 

Πρόταση στον Ρούνιε

Όσο αφορά τον κεντρικό αμυντικό των “πρασίνων”, Ρούνιε, του οποίο ο δανεισμός ολοκληρώνεται τον Δεκέμβρη έγιναν διαβήματα έτσι ώστε ο παίκτης να παραμείνει στο “τριφύλλι” για ακόμη ενάμιση χρόνο, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να βλέπει θετικά την πρόταση αυτή και να αναμένονται οι εξελίξεις μέσα στις επόμενες μέρες.

ΒΕΤ ΟΝ ALFA: Παίξε τώρα και ONLINE με €5 Bonus εγγραφής χωρίς κατάθεση