10 αθλητικές εφημερίδες που δεν βγαίνουν πια (Pics)

Δημοσιεύτηκε στις:

Σούπερ αποδόσεις από το Stoiximan στα Κυπριακά ματς! Παίξε με 100€ bonus, 0% γκανιότα και περισσότερα από 150 ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Από τον Φίλαθλο μέχρι το Sportime και από το Derby μέχρι τα Σπορ του Βορρά, θυμόμαστε τις αθλητικές εφημερίδες με το φανατικό κοινό που πλέον δεν βρίσκονται μαζί μας.

 

Από αθλητικές εφημερίδες στην Ελλάδα άλλο τίποτα. Ήταν μια περίοδος που για να δεις όλα τα πρωτοσέλιδα χρειαζόσουν κάνα μισάωρο.

Είχαμε φτάσει σε ένα σημείο που οι αθλητικές εφημερίδες άνοιγαν και δεν είχαμε τον απαραίτητο χρόνο να τις μάθουμε, να δούμε ποιοί γράφουν σε αυτές και τι στιλ έχουν διότι μέσα σε δυο μήνες είχαν κλείσει.

Παρ’ όλα αυτά, πέρασαν και ορισμένες εφημερίδες που είναι ο ορισμός των ιστορικών κυκλοφοριών. Από το μοντέρνο Sportime, που άλλαξε όλο τον αθλητικό Τύπο μέχρι τον «λαϊκό» και «παραδοσιακό» Φίλαθλο και από την άτυπη «πράσινη» κόντρα ανάμεσα σε Derby και Αθλητική Ηχώ μέχρι την αντίστοιχη «κιτρινόμαυρη» κόντρα ανάμεσα στην Ένωση και το Score, κάποιες από τις ελληνικές αθλητικές εφημερίδες ήταν απόλαυση.

Ήθελες να τις αγοράσεις όλες και να πας σπίτι να τις μελετάς με τις ώρες.

Ορισμένες ιστορικές αθλητικές εφημερίδες που δεν είναι πια εδώ:

Sportime

Φίλαθλος

Εξέδρα

 

Derby

Αθλητική Ηχώ

Score

Ένωση

Δικέφαλος (νο 1)

Δικέφαλος (νο 2)

ΣΠΟΡ του Βορρά

Πηγή:Menshouse.gr

Balla.com.cy's picture

Balla.com.cy